úterý 4. října 2011

Nápad 1 - Čajovna
Přijde mi, že klid místa a odtrženost, krásný pohled na řeku se hodí k čajovně, kde se dá vysedávat hodiny. Byla by zavěšená na zdi nábřeží s jednotlivými buňkami pro skupinky hostů.  Čajoven je v okolí docela dost, ale myslím si, že to svědčí spíš o tom, že se tam uživí, než že by se tam další nevešla.
inspirace ze smíchovského dvora
čajový domeček s rozhledem
modře čajovny, zeleně infocentra


 Nápad 2 - Rybářský domek
 Domek, kde by vám půjčili rybářské náčiní, poradili by vám co s ním a dohlídli by na vás. Na vyzkoušení pro každého. Po ulovení ryby ji buďto můžete pustit zpátky nebo si ji nechat připravit na grilu. Takže něco jako zkušebna rybolovu kombinovaná s restaurací. 
(podobně fungující restaurace v Jeseníkách:
http://www.loucna-nad-desnou.cz/rybareni%2Drybnik%2Dkocian/os-5764/p1=3017 )
rybáři u železničního mostu
podobná restaurace v Jeseníkách





4 komentáře:

  1. Nevidím přidanou hodnotu. Možná s tím rybolovem jako taková propagace rybářského sportu, asi by to provozovala nějaká místní rybářská organizace. Ale je to opravdu ono?

    OdpovědětVymazat
  2. dobry denklaro, vybral jsem vam zadani plovouci vezeni, navrhnete stavebni program, na ctvrtek prosim dispozice a rezy v 1:100, dekuji ph

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,ale já s tím vězením nesouhlasím. Vězení má být přece za trest a oni by dostali místo, kde by chtěl bydlet každý. Navíc nevidím výhody cestování vězení po řece... Co bych mohla dělat jiného? Infocentrum? Cykloservis? Rybářský domek? Nebo tu administrativu Povodí Vltavy, říční policii?

    OdpovědětVymazat
  4. ...to si nemyslim, ale kdyz mi neverite udelejte bytovku, ph

    OdpovědětVymazat